EU parlament na ceste k vojne

14.05.2020 07:38

Nehanebná rezolúcia EU parlamentu, v ktorej sa dáva Sovietskemu zväzu vina za 2. svetovú  vojnu je nielen nehanebná lož a pokus o skresľovanie dejín za účelom zmiasť mladú generáciu, ale je to aj ďalší krok propagácie a prípravy más na vojnu proti Rusku.

Krátko po vyhlásení rezolúcie EU parlamentu o vine Sovietskeho zväzu na 2. SV prišla aj správa o presune ďalších 40 000 US vojakov do Európy na Ruské hranice. 

Vyhlásenie  NATO sekretára Stoltenberga , že toto zhromažďovanie NATO armád na ruských hraniciach má čisťte defenzívny charakter je urážka inteligencie každého trochu mysliaceho človeka. Tieto výroky o posilňovaní mieru hromadením armád na ruských hraniciach pripomínajú Hitlerovu propagandu v 30. rokoch minulého storočia, keď  v 10.novembra 1938 pred vyše 400 žurnalistom povedal :

Okolnosti ma nútili dlhé roky hovoriť len o mieri. No teraz nastal čas nemeckému národu vysvetliť , že sú veci,  ktoré sa mierovou cestou nedajú dosiahnuť.“

Takto vymývanie mozgov sa deje dnes. Prázdne reči o mieri majú upokojiť menej rozmýšľajúcu časť populácie. Ale každý, čo i len trochu analýze schopný človek ľahko odhalí takéto klamstvá.  Každý i začínajúci šachista, rozpozná úmysel súpera, ktorý sústreďuje všetky svoje ťažké figúrky na rozbitie obrany súpera s cieľom dať mat protivníkovi a nebude veriť že súper hrá na remízu.   

Nehanebná rezolúcia EU parlamentu  sa dá kvalifikovať len ako ďalší krok psychologickej prípravy más na vojnu proti Rusku.  EU parlament sa touto deklaráciou ponížil na úroveň propagátora vojny a vojnového štváča.

Každá vojna začína štvaním proti krajine ktorú útočný pakt plánuje napadnúť,  Toto štvanie je súhrnom klamstiev, ohováraní a propagande o nebezpečenstve  ktoré údajne hrozí od krajiny ktorú útočník plánuje napadnúť.   

—————

Späť